Minden jog fenntartva © 2019 Selyemakác Kertépítő Bt.

KERTI TAVAK

 Egyre többen szeretnék díszíteni kertjüket csobogókkal, kis vízesésekkel, szökőkutakkal és tavacskákkal. Ösztönösen ráéreznek arra, hogy a víz, amely létfontosságú alkotóeleme földi életünknek, nemcsak sejtjeinket táplálja, hanem lelki nyugalmunk megteremtésének forrása is.

 

 Amennyiben úgy döntünk, hogy tavat, vagy valamilyen vízfelületet szeretnénk kertünkben, többféle szempontot kell mérlegelnünk. Gondoljuk át, hogy milyen célt szolgál majd tavunk, illetve milyen funkciót fog betölteni életünkben.

- Elsősorban esztétikai igényeinket akarjuk kielégíteni?

- Vagy horgász szenvedélyünknek hódolnánk?

- Esetleg úszni, fürdeni is szeretnénk benne?

 Az előzőekben felsorolt funkciókat, cégünk akár egyetlen tóban összehangolva megépíti Önnek, megteremtve a tó és környezete biológiai egyensúlyát, harmóniáját.

 

 Tapasztalatainkat megosztva Önnel, néhány mondatban leírjuk, miért nem jó az előre méretre gyártott tófólia.

- Akármilyen jó minőségű is a fóliánk, élettartama az átlapolásoknál kb. egy harmadára csökken, az anyag idő előtt elfárad.

- A tó, ha netán nem jól kivitelezett, az UV sugárzás, tó szélén járás, tótisztítás pár év alatt tönkreteszi a szigetelést.

 Miért olyan fontos is ez? Mert ha egy pár év alatt tönkremegy a szigetelés, az egész tavat szét kell szedni ahhoz, hogy jó szigetelést tudjunk készíteni.Vállalkozásunk az elmúlt bő egy évtizedben szerte az országban nagyon sok rosszul szigetelt és kivitelezett tavat épített újra.

 Hosszú távon mi minden esetben a helyszíni hegesztést javasoljuk.

 

 A cégünk által alkalmazott technológiával készült szigetelés sérülés esetén is könnyen javítható. Az általunk készített szigetelésre 20 éves anyag, és technológiai garanciát vállalunk!

 
HÍVJON MOST!
06-70/211-21-20
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now